Go to Top

Inspirerende intervisie bijeenkomsten met collega boekverkopers

Begeleide intervisie programma 2018

Wil jij een jaar lang je inzichten vergroten, nieuwe inspiratie opdoen en ideeën en ervaringen uitwisselen met collega boekverkopers? Ben jij boekondernemer en/of bedrijfsleider? Meld je dan aan voor het begeleide intervisie programma van 2018.

Tijdens de bijeenkomsten brengt iedereen vragen, gebeurtenissen of situaties naar voren waarover je met behulp van de andere deelnemers wilt reflecteren. Het doel is niet alleen bewustwording maar ook keuzes maken en uitproberen van nieuw gedrag.
Gedurende het jaar kom je 6 keer bij elkaar onder leiding van Barbara Simons. De bijeenkomsten duren 4 uur met een gemiddelde interval van 2 maanden. In de groep is ruimte voor 6 tot 7 deelnemers.

Data
Maandag 5 maart 2018
Maandag 14 mei 2018
Maandag 2 juli 2018
Maandag 24 september 2018
Maandag 19 november 2018
Maandag 28 januari 2019

Tijden: De bijeenkomsten starten om 13:30 uur en eindigen om 17:30 uur.
Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 7 personen.
Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven.
Kosten: €885,- p.p. (excl. btw)

Je kunt je hier aanmelden.

Dit jaar kunnen zowel oud-deelnemers van het Boekondernemer van de Toekomst-programma als boekverkopers die het programma niet hebben gevolgd zich aanmelden. Heb je niet deelgenomen aan BOvdT dan is er voorafgaand een intake met Barbara. Dit omdat tijdens het begeleide intervisie traject veel wordt teruggegrepen op onderwerpen uit het BOvdT-programma. Aan deze intake zijn wel extra kosten verbonden.

Barbara Simons van Buro Negen is voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo was zij niet alleen begeleider tijdens het Boekondernemer van de Toekomst-programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Barbara heeft verschillende management- en leidersrollen vervuld en jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weet als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn