Go to Top

Workshop verkoop op locatie dinsdag 6 november 2018

Verkoop op locatie website

 

 

 

 

 

Meer omzet door verkoop op locatie

Je kunt in je winkel wachten tot de klanten jou komen bezoeken maar daarnaast kun je ook zelf actief naar de klanten toe. Door aanwezig te zijn daar waar de koopbehoefte van de klant speelt (zoals op evenementen, festivals, concerten, congressen, etc.) ontmoet je bekende en nieuwe klanten en kun je hierdoor een fikse omzet realiseren. Met verkoop op locaties als pop-up store (bv. in scholen, cafés, theaters, andere winkels, etc.) verdien je niet alleen extra, je ontmoet ook weer andere potentiële klanten.

Maar hoe pak je je dit aan? Wat maakt een boekenstand of shop-in-shop aantrekkelijk en succesvol? Hoe zet je je personeel hiervoor in? En hoe kom je aan de stands, met wie leg je de contacten? Marischka Verbeek – eigenaar van boekwinkel Savannah Bay, gemiddeld 3 stands per week op locatie, – leert je er meer over tijdens de interactieve workshop verkoop op locatie op dinsdag 6 november bij Boek & Bedrijf.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met een strategie voor verkoop op locatie in jouw eigen winkel. Marischka heeft veel ervaring met verkoop op locatie en geeft je praktische tips over:

-          Werving stands via producten of uitgevers

-          Stands op festivals/events

-          Inzet medewerkers en vrijwilligers

-          Partnerships met beurs- of cultuurorganisaties

-          Standopbouw, materiaal, displays, etc.

-          Financiën

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een concreet, praktisch en op maat gemaakt plan, waarmee je direct aan de slag kunt.

Programma
08:30 – 09:00 uur             Inloop / ontvangst met koffie en thee
09:00 – 12:00 uur             Workshop
12:00 uur                            Afsluiting

Kosten en aanmelden
De workshop vindt plaats op dinsdag 6 november 2018 en wordt gegeven bij Boek & Bedrijf in Bilthoven.
De kosten voor deelname bedragen €125,- excl. btw per persoon.
Maximaal aantal deelnemers: 10

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Foto Marischka 150

 

Marischka Verbeek studeerde Literatuurwetenschappen aan de UU en werd in 1997 de trotse eigenaresse van boekwinkel Savannah Bay in Utrecht. Naast haar werk als boekverkoper is zij sinds 2014 ook actief als zelfstandig coach en trainer, voornamelijk voor mensen uit het boekenvak. Veel boekverkopers kennen haar uit het Boekondernemer van de Toekomst programma waar zij meerdere modules uit het programma gaf en deelnemers individueel begeleidde.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn