Go to Top

Workshop “Stevig in je schoenen staan” 20 juni

Wil jij gehoord worden? Jezelf krachtiger presenteren? Assertiever zijn? Kortom wil jij steviger in je schoenen staan? Voor alle ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers in de boekenbranche organiseert Boek & Bedrijf de workshop “Stevig in je schoenen staan” op dinsdag 20 juni 2017.

Het programma wordt begeleid door Sheila Lanting en/of Barbara Simons die je in een workshop van één dagdeel laten ervaren hoe je met behulp van je lichaamswerk jezelf krachtiger kan presenteren. Daarnaast geven ze handvaten om dit in de praktijk te kunnen toepassen. De workshop biedt ruimte aan 6 personen.

Programma:
13:45 – 14:00 uur             Inloop
14:00 – 18 :00 uur           Workshop
18:00 uur                          Afsluiting

Datum: Dinsdag 20 juni 2017
Aantal deelnemers: minimaal en maximaal 6 personen
Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven
Kosten: €199,- p.p. (excl. BTW)

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Sheila Lanting van Acquis MC en Barbara Simons van Buro Negen zijn voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo waren zij niet alleen begeleiders tijdens het Boekondernemer van de Toekomst programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Sheila en Barbara werken vaak intensief samen en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben allebei verschillende management en leiders rollen vervuld. Ook hebben ze jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weten als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn