Go to Top

Workshop ‘Je doelen in de praktijk’ 29 oktober 2018

Je doelen in de praktijk website

Een scherpe doelstelling is in deze tijd belangrijker dan ooit voor je bedrijf. Nog belangrijker is het daadwerkelijk behalen van deze doelen.

Dat geldt ook voor boekhandels, want juist in de boekhandelsbranche worden we overspoeld door urgente, onverwachte en afleidende ontwikkelingen en verplichtingen. Hoe hou je in al die stress en afleiding zicht op je eigen doel? Wat wil jij met jouw boekhandel bereiken, welke prioriteiten stel je en hoe ga je dat in de drukte van alledag daadwerkelijk realiseren? Hoe zorg je dat je team meegaat in je doelen en hoe blijf je zelf overeind? Hoe bepaal je je doelen zodanig dat je ze ook daadwerkelijk kunt behalen, komend jaar, het jaar daarna en over 5 a 10 jaar?

Boek & Bedrijf organiseert maandag 29 oktober de workshop ‘Je doelen in de praktijk’, voor ondernemers en bedrijfsleiders.

Tijdens de interactieve workshop van Marischka Verbeek ga je aan de slag met je ondernemersdoel en je ondernemingsdoel. Je bekijkt de verschillende cirkels in je omgeving die je doelen beïnvloeden, je eigen reactiestijlen en die van je team. Je krijgt feedback en tips hoe om te gaan met innerlijke  weerstand, stress en de dagelijkse drukte. De nadruk ligt op hoe je je doelen zodanig kunt formuleren dat je ze ook daadwerkelijk kunt waarmaken. Als deelnemers ga je ook samen in gesprek om van elkaars ervaringen en inzichten te leren.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concreet plan op maat voor je eigen winkel, waarmee je direct aan de slag kunt om verandering in gang te zetten.

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor BOvdT-ers die hun kennis willen opfrissen en verdiepen en graag een vervolg willen geven aan hun actieplan van de BOvdT-cursus. Maar ook als je de BOvdT niet gedaan hebt, ben je zeer welkom voor deze doelentraining.

Programma
08:30 – 09:00 uur             Inloop / ontvangst met koffie en thee
09:00 – 12:30 uur             Start workshop
12:30 -  13:00 uur             Lunch
13:00 – 16:30 uur             Vervolg Workshop
16:30 uur                           Afsluiting

Kosten en aanmelden
De workshop vindt plaats op maandag 29 oktober 2018 en wordt gegeven bij Boek & Bedrijf in Bilthoven.
De kosten voor deelname bedragen €135,- excl. BTW per persoon incl. lunch.
Maximaal aantal deelnemers: 10

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Marischka Verbeek studeerde Literatuurwetenschappen aan de UU en werd in 1997 de trotse eigenaresse van boekwinkel Savannah Bay in Utrecht. Naast haar werk als boekverkoper is zij sinds 2014 ook actief als zelfstandig coach en trainer, met name voor mensen uit het boekenvak. Veel boekverkopers kennen haar uit het Boekondernemer van de Toekomst programma waar zij meerdere modules uit het programma gaf en deelnemers individueel begeleidde.
De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn