Go to Top

Verkooptraining dinsdag 19 september 2017

De consument van tegenwoordig is mondig, goed geïnformeerd en weet wat hij wil. Jouw capaciteiten als boekverkoper zijn daarom van nog groter belang. Voor alle boekverkopers die hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen organiseert Boek & Bedrijf de training verkopen voor ervaren boekverkopers op dinsdag 19 september 2017.

Leer structuur aanbrengen in verkoopgesprekken, ga dieper in op het stellen van vragen, leer echt te luisteren, begrijp koopsignalen en buig bezwaren van klanten om.
Na afloop kun je onder andere conversie positief beïnvloeden, hulp- en vraagbaak zijn voor collega’s en zorgen voor een positieve mond-tot-mondreclame.

De training wordt gegeven door Robin Vos. Hij heeft ruime ervaring in Retail, als verkoper, leidinggevende en winkeleigenaar. Er is plaats voor maximaal 15 personen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor opdrachten, en eigen casuïstiek.

Programma
09:30 – 10:00 uur             Ontvangst met koffie en thee
10:00 – 12:00 uur             Start training
12:00 -  12:30 uur             Lunch
12:30 – 14:30 uur             Vervolg training
14:30 uur                           Afsluiting

Kosten en aanmelden
De verkooptraining wordt op dinsdag 19 september gegeven bij  Boek & Bedrijf in Bilthoven. De kosten voor deelname bedragen €115,- excl. BTW per persoon.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn