Go to Top

Verkoop

pijl2 350

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw verkoopkennis opfrissen? Meer verbinding met uw klanten maken? Weten waar uw verkoopteam nu staat? Uw omzet verhogen? Boek & Bedrijf biedt voor de boekenbranche diverse incompanytrainingen aan op gebied van verkoop. U vindt ons aanbod incompanytrainingen hieronder.

Vergroot uw verkoopkracht
Wilt u de verkoopkracht in uw winkel verbeteren en zo uw omzet verhogen? Dat kan door u aan te melden voor de training verkoopkracht. Samen met uw team werkt u in vier modules om het verschil te maken tussen u en uw concurrent. Lees hier meer over de inhoud van de training.

Flirten met klanten
Hoe ontstaat wezenlijk contact, een “klik”, tussen mensen? Is dat toeval, gaat het vanzelf? Hoe creëert u connectie die leidt tot vertrouwen en een goede verstandhouding met uw klant? Tijdens de training flirten met klanten krijgt u op deze vragen antwoord. U vindt hier meer informatie over de training flirten met klanten.

Authentiek verkopen
Blijven verkoopgesprekken in uw boekhandel te vrijblijvend? Wordt er niet genoeg proactief gehandeld en te weinig klik gemaakt met de klant? De training authentiek verkopen helpt u hierbij. Lees hier hoe we dit doen.

Storytelling als verkooptechniek
Deze Hoe maakt u als verkoper direct een klik met uw klant? Het “verhaal” van de verkoper maakt het verschil. Lees hier meer over hoe u dat doet.

Gouden Klant
Bent u ook zo benieuwd wat klanten van uw winkel vinden en hoe ze een bezoek aan uw winkel ervaren? Door een bezoek van de Gouden Klant krijgt u een unieke kijk in eigen keuken! Lees hier meer over hoe u de Gouden Klant kunt inzetten.

 

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn