Go to Top

Tweedaagse training ‘Succesvol verkopen’ maandag 4 en 18 juni 2018

Verbeter uw verkoopvaardigheden

Hoe creëert u een sfeer waar klanten graag verblijven en terugkomen? Hoe maakt u oprecht contact met uw klant? Welke vragen stelt u om de klant echt goed te helpen?

De tweedaagse training ‘Succesvol verkopen’ maakt u bewust van uw gedrag en dat van de klanten, verbetert uw gesprekstechnieken en helpt uw verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen. De training is bedoelt voor boekverkopers die hun kennis willen opfrissen, uitbreiden en verdiepen.

Tijdens de training, die gegeven wordt door Annemieke Veldhuysen, wordt niet alleen kennis overgedragen maar ook kennis toegepast door middel van opdrachten en rollenspellen. U wilt het geleerde immers gelijk in de praktijk toepassen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor eigen inbreng.

De training ‘Succesvol verkopen’ wordt op maandag 4 en 18 juni gegeven bij Boek & Bedrijf in Bilthoven. Aanvang is 10:00 uur en einde rond 14:30 uur. Beide trainingsdagen zijn inclusief lunch. Kosten voor deelname bedragen €270,- excl. btw per persoon.

U kunt zich hier aanmelden.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn