Go to Top

Training Timemanagement

Training Timemanagement
Schuift u ook zaken die prioriteit hebben voor u uit door de waan van de dag? Herkent u dat hierdoor de berg werk alleen maar groter wordt en de weerstand om eraan te beginnen net zo hard meegroeit?  Meld u dan nu aan voor de training timemanagement. We gaan op zoek naar de oorzaak van uitstelgedrag en bieden praktische oplossingen om uw tijd beter in te delen.

U krijgt inzicht in hoe u met tijd omgaat, waar u druk mee bent en wat het effect daarvan is op uw eigen beleven én op het werkelijke resultaat. Vervolgens richten we ons op wat u nodig heeft om anders met tijd om te gaan, hoe u kunt structureren en plannen en hoe u dat vanaf morgen al meteen kunt gaan toepassen.

Wat leert u?
Na deelname bent u zich bewust van de keuzes die u maakt en de prioriteiten die u daarbij stelt. U kunt een stap maken in delegeren en loslaten. Op die manier kunt u efficiënter en effectiever werken. Bovendien weet u welke onderliggende factoren uitstelgedrag bij u veroorzaken en wat u kunt doen om uitstelgedrag tegen te gaan.

Meer informatie en aanmelden
De training timemanagement duurt 1 dagdeel en wordt gegeven in uw eigen winkel. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met telefoonnummer (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn