Go to Top

Training Storytelling als verkooptechniek

Training Storytelling als verkooptechniek
Hoe maakt u als verkoper direct een klik met uw klant? Het “verhaal” van de verkoper maakt het verschil, tenminste…..  als die erin slaagt om zijn of haar oude gewoontes te laten vallen. En dat is niet gemakkelijk, want traditioneel zijn verkopers sterk naar buiten gericht en geneigd om over hun producten en diensten te vertellen. Dat schept echter geen band, maar eerder een gevoel van wantrouwen en van op je hoede zijn bij de bezoeker van wie we zo graag een klant maken.
Juist in deze tijd van overaanbod haken kopers af als de eerst indruk van de verkoper niet strookt met hun verwachtingen. De aspecten die bij het maken van die eerst indruk – onbewust – een rol spelen zijn niet beredeneerd, maar hebben te maken met afwegingen op het gebied van openheid, kwetsbaarheid, dynamiek en vooral aardig gevonden worden.

Wat leert u?
U leert over uw persoonlijke overredingskracht en hoe u het vertrouwen met een klant opbouwt met een verhaal. Deze training daagt u uit om weer uw eigen verhaal te gaan vertellen aan klanten tijdens het verkoopgesprek. Verhalen van vlees en bloed die klanten boeien en inspireren.

Meer informatie en aanmelden
De training storytelling duurt 1 dagdeel en wordt gegeven in uw eigen winkel. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met telefoonnummer (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn