Go to Top

Producten en diensten

Boek & Bedrijf is er om kennis en vaardigheden van ondernemers en medewerkers in de boekhandel uit te breiden, te actualiseren en waar nodig verder te professionaliseren. Wij volgen daarom ontwikkelingen op de voet en bieden boekverkopers en hun medewerkers actuele kennis en praktische trainingen en opleidingen aan. Op die manier leveren wij een bijdrage aan rendementsverbetering, professionalisering en arbeidsvreugde in de boekhandel. Boek & Bedrijf breidt voortdurend het producten- en dienstenaanbod uit en stemt dit af op de nieuwste ontwikkelingen in het boekenvak. Zo blijven wij er voor zorgen dat u en uw medewerkers altijd op de hoogte zijn! Onze trainingen en opleidingen stimuleren en bieden ruimte voor: co-creatie, inspiratie, verdieping en het delen van ervaringen.

Aanbod van producten en diensten:

Bekijk ook onze activiteitenkalender waarin u diverse programma’s, workshops en trainingen vindt die gedurende het jaar worden aangeboden.

Wij hopen u te mogen begroeten bij onze trainingen, opleidingen, workshops en programma’s. Voor vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 030 – 27 401 15 of stuur een mail naar: info@boekenbedrijf.nl

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn