Go to Top

Training Delegeren

Training Delegeren
Hoe kunt u delegeren en de kracht van uw medewerkers zo inzetten dat u tijd en ruimte krijgt voor echt belangrijke zaken? Dit en meer leert u tijdens de training delegeren. Door meer of slimmer te delegeren, kunt u zich beter concentreren op de grote lijnen binnen uw boekhandel. Dat komt het resultaat ten goede. Daarnaast biedt het uw medewerkers de kans zich verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid te dragen.

Door meer of slimmer te delegeren, kunt u zich beter concentreren op de grote lijnen binnen uw boekhandel. Dat komt het resultaat ten goede én biedt uw medewerkers daarmee de kans zich verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid te dragen. Zo verhoogt u de motivatie voor uw gehele team. Maar welke taken kunt en wilt u overdragen? En aan wie? De juiste balans vinden is niet altijd gemakkelijk, maar deze training biedt u de kennis en inspiratie die u nodig heeft.

Wat leert u?
Na deelname kunt u de voor u nuttige zaken beter delegeren en de voor u kenmerkende krachten beter benutten. Dat geeft energie, niet alleen aan uzelf maar aan uw gehele team. Daarnaast kunt u doelen in concrete taken en stappen vertalen en deze aan uw medewerkers overdragen. Ook weet u hoe u uw medewerkers vervolgens kunt aansturen om het gewenste resultaat te bereiken.

Meer informatie en aanmelden
De training delegeren duur 2 dagdelen en wordt in uw eigen winkel gegeven. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met telefoonnummer (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn