Go to Top

Training Authentiek verkopen

Training Authentiek verkopen
Blijven verkoopgesprekken in uw boekhandel te vrijblijvend? Wordt er niet genoeg proactief gehandeld en te weinig klik gemaakt met de klant? De training authentiek verkopen helpt u hierbij.  Het koopgedrag van de klanten is veranderd de afgelopen tijd. Ze zijn veeleisender, goed geïnformeerd en vaak vooral gericht op de laagste prijs. Voor resultaatverbetering is een gedragsverandering vaak noodzakelijk. Tijdens deze training wordt geleerd wat wél werkt tijdens verkoopgesprekken. Er wordt gewerkt met video-opnames. De beelden confronteren de deelnemers met hun eigen verbeterpunten. Daarnaast wordt de rol als verkoper onder de loep genomen zowel in de theorie als in de praktijk. Rollenspellen vormen een belangrijk onderdeel van deze training.

Wat leert u?
U leert een klik te maken met klanten door te luisteren, samenvatten en door te vragen en twijfel weg te halen bij klanten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan upsellen, bijverkoop en crosselling: meedenken vergroot de servicebeleving van de klant. De praktische tips en trucs van deze training zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Meer informatie en aanmelden
De training authentiek verkopen duurt 2 dagdelen en wordt in uw eigen winkel gegeven. Heeft u vragen over de training authentiek verkopen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met telefoonnummer (030) 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn