Go to Top

Teamscan

Teamscan
Weet u welke focus uw medewerkers hebben? Wat is uw bedrijfscultuur? Draagt deze bij aan een vitale toekomst van de winkel?  Wanneer medewerkers gericht naar hetzelfde doel werken en als zij daarbij nauw samenwerken, heeft uw bedrijf daar profijt van. Met de teamscan krijgt u nog beter inzicht in uw team.

De teamscan is bedoeld om te ontdekken waar alle individuele medewerkers én de ondernemer hun focus op richten, en of dit bijdraagt aan het behalen van de zakelijke doelstellingen. Om dit te ontdekken, vult ieder teamlid (ook de ondernemer) online een vragenlijst in. Nadat iedereen de vragen heeft beantwoord, wordt in een grafiek duidelijk gemaakt wat de focus en cultuur van het team is. Tijdens een terugkoppelgesprek hoort u van een deskundige consultant of deze focus en cultuur bijdragen aan het behalen van uw zakelijke doelen, of dat bijsturing nodig is.

Wat leert u?
Na afloop van de scan en het terugkoppelgesprek ontvangt u een rapportage waarin duidelijk wordt wat uw eigen focus is. Daarnaast weet u niet alleen wat de focus van uw medewerkers is, maar ook of deze overeenkomen met die van u. Door de terugkoppeling weet u wat uw team nodig heeft om bij te dragen aan het behalen van uw zakelijke doelen – of dat bijsturing nodig is.

Meer informatie en aanmelden
Heeft u vragen over de teamscan of wilt u zich aanmelden neem dan contact op via telefoonnummer (030) 274 01 15 of per e-mail info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn