Go to Top

Programma “De vitale werknemer”

De vitale werknemer is zelfbewust, kent zijn talenten en kan deze optimaal inzetten zowel binnen als buiten zijn werk. Investeer in je ontwikkeling met het programma “De vitale werknemer”.

Het programma bevat zeven korte op elkaar afgestemde workshops van één dagdeel. – Zelfbeeld en zelfinzicht o.a. op basis van disc profiel (wie ben ik) - Sterkte / zwakte analyse (wat kan ik) - Onderzoeken waar de deelnemer voor staat en voor gaat (wat wil ik) - Ontwikkelingsbehoefte en noodzaak vaststellen (wat moet ik leren) - Actieplan om het een en ander te realiseren (hoe realiseren) - Begeleiding realisatie actieplan (hart onder de riem, sterk in je schoenen staan en tips & tricks) - Afronding hoe ontwikkeling voort te zetten (vasthouden van groeibewustzijn)

Sheila Lanting en Barbara Simons coachen je bij het vergroten van je employability en inzetbaarheid. Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

Data en tijden:

Maandag 15 mei              09:30 – 18:00 uur
Maandag 29 mei              14:00 – 18:00 uur
Maandag 12 juni              14:00 – 18:00 uur
Maandag 26 juni              14:00 – 18:00 uur
Maandag 10 juli               14:00 – 18:00 uur

Aantal deelnemers: minimaal en maximaal 12 personen Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven Kosten: €999,- p.p. (excl. BTW)

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Sheila Lanting van Acquis MC en Barbara Simons van Buro Negen zijn voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo waren zij niet alleen begeleiders tijdens het Boekondernemer van de Toekomst programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Sheila en Barbara werken vaak intensief samen en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben allebei verschillende management en leiders rollen vervuld. Ook hebben ze jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weten als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.
De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn