Go to Top

Praktische handvatten voor de dagelijkse bedrijfsvoering

Training “Grip op de zaak!”

Door een aantrekkende economie wilt u investeren om de omzet te verhogen. Inkopen om te kunnen verkopen. Misschien is daar (tijdelijk) extra kredietruimte voor nodig. Maar hoe overtuig je de bank? Het CB? Hoe weet je zelf heel precies hoe je plannen financieel kunnen uitpakken?
De training “Grip op de zaak!” zorgt ervoor dat u zeker bent van uw zaak en een overtuigend gesprekspartner bent door een gedegen voorbereiding.
In de training maakt u een liquiditeitsbegroting met budgetten voor al uw uitgaven. Daardoor kunt u een betere inschatting maken van je omzet. Na afloop weet u wat er aan het einde van de maand onder de streep overblijft of weglekt.

“Grip op de zaak” is een praktische training van twee dagdelen. Frank Reijgwart maakt gebruik van een instrument waar je de liquiditeit voortaan dagelijks, wekelijks of maandelijks in bij kunt houden. Dit instrument is tot stand gekomen vanuit de praktijk bij de boekhandel en onmisbaar gebleken.

Programma
19:00 – 19:30 uur inloop
19:30 – 21:30 uur training “Grip op de zaak”
21:30 Afsluiting

Data: dinsdag 17 oktober (deel 1) en dinsdag 31 oktober (deel 2).

Aantal deelnemers: Maximaal 6 personen kunnen deelnemen.

Locatie: Boek & Bedrijf, Prins Hendriklaan 72, Bilthoven.

Kosten: €250,- per persoon.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn