Go to Top

Patronen breken en ruimte maken

We hebben allemaal van die patronen waar we vanaf zouden willen. Maar hoe doorbreek je deze patronen? Hoe laat je ze achter je? Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma “Patronen breken en ruimte maken” helpt  je hierbij.

In dit programma werkt elke deelnemer aan zijn of haar proces. Patronen worden opgespoord en getransformeerd waardoor talenten worden gevonden. Er wordt gewerkt met lichaam, ziel en geest aan de hand van een duidelijke rode draad. Het is geen vaststaand programma, het proces is leidend.

Onder leiding van Sheila Lanting, Barbara Simons, en 2 andere professionals vinden de eerste 5 aaneengesloten dagen plaats op een locatie ver van de waan van de dag. Daarna wordt er een dag gewerkt aan de verdieping van inzichten en ervaringen van de deelnemers tot dan toe waarna het programma wordt afgerond met een eindgesprek. Er is ruimte voor 6 personen.

Data:
Intake:                                            week 40 2017
Dag 1 t/m 5:                                   6 t/m 10 november 2017
Dag 6, terugkomdag:                     medio januari 2018
Dag 7, eindgesprekken:                medio maart 2018

Tijden:
Intake in week 40 (+/- 2 uur).
5-daagse, dag 1 start om 10:00 uur en op dag 5 eindigt het programma om 16:00 uur.
Terugkomdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Eindgesprek in overleg.

Aantal deelnemers: 6 personen
Locatie: In het midden of zuiden van Nederland
Kosten: €3.300,- p.p. (Excl. BTW)

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het programma wordt contact met je opgenomen om de intake in te plannen en maken wij de locatie bekend.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn