Go to Top

Organisatie

Boek & Bedrijf is de adviesdienst voor het boekenvak. Op elke vraag van de boekverkoper formuleert Boek & Bedrijf een helder en praktisch antwoord. Daarnaast kan Boek & bedrijf diensten verrichten voor uitgeverijen en bibliotheken.

Als ondernemer bent u een duizendpoot. U kent uw product en uw vakgebied. Daarnaast sluit u contracten af, stelt u marketingplannen op, formuleert u het personeelsbeleid, geeft u leiding, heeft u kennis van financiën, distributie en automatisering. U wilt de concurrentie in de gaten houden maar u heeft chronisch tijdgebrek. Gespecialiseerde hulp kan uitkomst bieden.

Boek & Bedrijf biedt die helpende hand. Boek & Bedrijf is biedt onafhankelijk en professioneel advies. Boek & Bedrijf is van alle markten thuis. Of het nu om een specialistische vraag gaat of om algemene informatie, in alle aspecten van de bedrijfsvoering, Boek & Bedrijf weet het antwoord. Door betrokken adviseurs met uitgebreide advieservaring en thuis in de boekenbranche. Boek & Bedrijf is een onafhankelijke sparring-partner.

Bedrijven voor Boekverkopers

Of het nu gaat om Arbo, ICT of P&O: voor de echt specialistische problemen brengt Boek & Bedrijf u in contact met de juiste professional uit ons landelijke netwerk. Voor de echt specialistische problemen op het gebied van financiën, accountancy en belastingen kunnen wij u in contact brengen met een van de professionals van Flynth Groep Accountants en Adviseurs. Zij geven leden van de Koninklijke Boekverkopersbond korting.

Vervolg

Boek & Bedrijf zet zich in voor de individuele boekhandel, voor ondernemers aangesloten bij de Koninklijke Boekverkopersbond en personen die zich serieus oriënteren op het ondernemerschap in de boekenbranche. Het eerste gesprek is kosteloos, mogelijk is uw vraag dan al beantwoord. Daarna kiest u zelf voor een adviestraject of u laat het daarbij. Ieder advies wordt vertrouwelijk behandeld.

Boek & Bedrijf biedt advies tegen schappelijke tarieven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen
via info@boekenbedrijf.nl of telefonisch via 030 -27 401 15.

Medewerkers Boek & Bedrijf

 

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn