Go to Top

Nieuwe groep begeleid intervisie programma

Afgelopen week was de kick off van het begeleid intervisie programma. Een aantal boekverkopers kwam bijeen om onder begeleiding van Barbara verschillende casussen van de deelnemers te bespreken. Een bijzondere middag waarin mooie inzichten werden verkregen.

Wil jij ook een jaar lang je inzichten vergroten, nieuwe inspiratie opdoen, ideeën en ervaringen uitwisselen en collega boekverkopers ontmoeten? Ben jij ondernemer en/of bedrijfsleider en heb je het Boekondernemer van de Toekomstprogramma gevolgd, maar heb jij je niet ingeschreven voor deze eerste groep? Bij voldoende animo starten we in het voorjaar een nieuw begeleid intervisie programma.

Onder leiding van Sheila Lanting en/of Barbara Simons kom je zes keer bij elkaar in een periode van 12 maanden. Tijdens bijeenkomsten wordt gewerkt met vragen van de deelnemers die direct aansluiten op de dagelijkse praktijk. De bijeenkomsten duren 4 uur. In de groep is ruimte voor 6 tot 7 boekverkopers.

Data
Nog te bepalen.

Tijden: De bijeenkomsten starten om 13:30 uur en eindigen om 17:30 uur.
Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 7 personen
Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven

Door verkregen subsidie kun je nu deelnemen voor € 442,50 p.p. in plaats van  € 885,- p.p. De genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Sheila Lanting van Acquis MC en Barbara Simons van Buro Negen zijn voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo waren zij niet alleen begeleiders tijdens het Boekondernemer van de Toekomst programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Sheila en Barbara werken vaak intensief samen en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben allebei verschillende management en leiders rollen vervuld. Ook hebben ze jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weten als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.
De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn