Go to Top

Leiderschap

Wilt u ook beter leren prioriteiten te stellen? Uw team motiveren? Meer of slimmer delegeren? Beter inzicht in uw team? Boek & Bedrijf biedt voor de boekenbranche diverse incompanytrainingen en tools aan op het gebied van leiderschap. Bekijk onze incompanytrainingen en tools hieronder.

Timemanagement
Schuift u ook zaken die prioriteit hebben voor u uit door de waan van de dag? Herkent u dat hierdoor de berg werk alleen maar groter wordt en de weerstand om eraan te beginnen net zo hard meegroeit? Dan is de training timemanagement iets voor u. Lees hier meer.

Situationeel leiderschap
Doet uw team niet wat u vraagt? Lijken uw medewerkers onvoldoende gefocust? De training situationeel leiderschap helpt u hierbij. U vindt hier meer informatie over deze training.

Delegeren
Hoe kunt u delegeren en de kracht van uw medewerkers zo inzetten dat u tijd en ruimte krijgt voor echt belangrijke zaken? Dit en meer leert u tijdens de training delegeren. Voor meer informatie over deze training klik hier.

Teamscan
Weet u welke focus uw medewerkers hebben? Wat is uw bedrijfscultuur? Draagt deze bij aan een vitale toekomst van de winkel? Door gebruik te maken van de teamscan krijgt u nog beter inzicht. Lees meer over de teamscan hier.

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn