Go to Top

Individuele coaching

Individuele coaching

Wil jij aan je ontwikkeling werken? Heb je behoefte aan een klankbord?
Boek & Bedrijf biedt in samenwerking met Marischka Verbeek individuele coaching, speciaal voor mensen uit de boekenbranche. De coaching is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die gericht willen werken aan hun doelstellingen, teamcommunicatie, leiderschap, timemanagement en problemen binnen de winkel en/of het ondernemerschap.

De individuele gesprekken duren 1,5 uur per sessie en vinden plaats bij Boek & Bedrijf in Bilthoven of desgewenst op locatie. Het aantal gesprekken wordt in overleg met Marischka bepaald (meestal 4 à 5). Naast de gesprekken krijg je oefeningen en opdrachten op maat om in je eigen winkel mee aan de slag te gaan.

Meer informatie
Voor meer informatie, vragen of aanmelden, stuur een mailtje naar info@boekenbedrijf.nl of bel naar (030) 274 01 15.

 

Ik vond het erg fijn om met Marischka te praten, omdat ze goed luistert en daar de dingen uithaalt waar je mee aan het werk kan. Ook kan ze je goed laten vertellen wat je dwars zit en hoe je daarmee om kunt gaan. Ik heb er zeker veel aan gehad, want ik sta nu veel steviger in mijn schoenen en weet weer helemaal waarom ik zo graag boeken verkoop.

- Judith (boekwinkel Hijman Ongerijmd)

Foto Marischka 150

Marischka Verbeek is ruim 25 jaar werkzaam in het boekhandelsvak en sinds 1997 eigenaar van boekwinkel Savannah Bay in Utrecht. Naast haar werk als boekverkoper begon zij in 2014 als zelfstandig coach en trainer, met name voor mensen uit de boekenbranche. Veel boekverkopers kennen haar uit het Boekondernemer van de Toekomst programma waar zij meerdere modules uit het programma gaf en ca. 75 deelnemers individueel begeleidde. Marischka is iemand die intensief kan luisteren, scherp spiegelen, snel doorpakken naar de kern en je daadwerkelijk in beweging zetten. Daarbij brengt ze humor, creativiteit, empathie, vakkennis, een praktische inslag en natuurlijk haar winkelervaring in.

 

 

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn