Go to Top

Een jaar lang begeleide intervisie met 50% subsidie.

Wil jij een jaar lang je inzichten vergroten, nieuwe inspiratie op doen, ideeën en ervaringen uitwisselen en netwerken met collega boekverkopers? Ben jij ondernemer en/of bedrijfsleider en heb je het Boekondernemer van de Toekomstprogramma gevolgd? Meld je dan aan voor een jaar lang begeleide intervisie.

Onder leiding van Sheila Lanting en/of Barbara Simons kom je gedurende het jaar 6 keer bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met vragen van de deelnemers die direct aansluiten op de dagelijkse praktijk. De bijeenkomsten duren 4 uur met een gemiddelde interval van 2 maanden. In de groep is ruimte voor 6 tot 7 deelnemers.

Data
Maandag 23 januari 2017
Maandag 13 maart 2017
Maandag 8 mei 2017
Maandag 3 juli 2017
Maandag 25 september 2017
Maandag 20 november 2017

Tijden: De bijeenkomsten starten om 13:30 uur en eindigen om 17:30 uur.
Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 7 personen
Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven

Door verkregen subsidie kun je nu deelnemen voor € 442,50 p.p. in plaats van  €885,- p.p. De genoemde bedragen zijn excl. Btw.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Sheila Lanting van Acquis MC en Barbara Simons van Buro Negen zijn voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo waren zij niet alleen begeleiders tijdens het Boekondernemer van de Toekomst programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Sheila en Barbara werken vaak intensief samen en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben allebei verschillende management en leiders rollen vervuld. Ook hebben ze jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weten als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.

 

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn