Go to Top

Een jaar lang begeleide intervisie

Zes inspirerende bijeenkomsten met collega boekverkopers in 2018

Wil jij een jaar lang je inzichten vergroten, nieuwe inspiratie opdoen, ideeën en ervaringen uitwisselen en netwerken met collega boekverkopers? Ben jij boekondernemer en/of bedrijfsleider? Meld je dan aan voor een jaar lang begeleide intervisie in 2018.

Onder leiding van Barbara Simons kom je gedurende het jaar 6 keer bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met vragen van de deelnemers die direct aansluiten op de dagelijkse praktijk. De bijeenkomsten duren 4 uur met een gemiddelde interval van 2 maanden. In de groep is ruimte voor 6 tot 7 deelnemers.

Data:
Maandag 5 maart 2018
Maandag 14 mei 2018
Maandag 2 juli 2018
Maandag 24 september 2018
Maandag 19 november 2018
Maandag 28 januari 2019

Tijden: De bijeenkomsten starten om 13:30 uur en eindigen om 17:30 uur.
Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 7 personen.
Locatie: Boek & Bedrijf , Prins Hendriklaan 72 in Bilthoven.
Kosten: €885,- p.p. (excl. btw)

Je kunt je hier aanmelden.

Dit jaar kunnen zowel oud-deelnemers van het Boekondernemer van de Toekomst-programma als boekverkopers die het programma niet hebben gevolgd zich aanmelden. Heb je niet deelgenomen aan BOvdT dan is er voorafgaand een intake met Barbara. Dit omdat tijdens het begeleide intervisie traject veel wordt teruggegrepen op onderwerpen uit het BOvdT-programma. Aan deze intake zijn wel extra kosten verbonden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boek & Bedrijf via (030) – 274 01 15 of stuur een mail naar info@boekenbedrijf.nl

Barbara Simons van Buro Negen is voor veel boekverkopers een bekend gezicht. Zo was zij niet alleen begeleider tijdens het Boekondernemer van de Toekomst-programma maar ook mede-grondleggers van het programma. Barbara heeft verschillende management- en leidersrollen vervuld en jarenlange ervaring in cultuurverandering, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit als de non-profit sector. Zij weet als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen.

 

De website van boek en bedrijf maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn